Mary og Frederiks børn kan se frem til varm modtagelse i Schweiz

Prins Vincent, prins Christian, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella.

Prins Vincent, prins Christian, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella.

Foto: Hanne Juul

Der er lagt op til en dejlig første skoledag, når kronprinsparrets børn i januar tager hul på et tolv ugers skoleophold i Schweiz.

Torsdag, 17. oktober 2019 - af Ulrik Ulriksen

Det bliver en dag af de helt specielle, når kronprinsesse Mary og kronprins Frederks fire børn prins Christian, 14 år, prinsesse  Isabella, 12 år, samt prins Vincent og prinsesse Josephine, 8 år, tager hul på et skoleophold af tolv ugers varighed i Verbier i Schweiz.

Fra skolen forlyder det, at man ser frem til at modtage både de royale lever og alle andre elever, der tager hul på det nye skoleår først i januar.

Enkel uniform med grå bukser

Lemania-Verbier International Schools leder hedder Thibeaud Descoeudres, og han fortæller til det schweiziske medie 20 Minuten lidt om skolen, som i januar får prominente danske elever.

Skolederen fortæller blandt andet, at alle elever bærer en enkel uniform med grå bukser og en polotrøje, og at man gør meget ud af at dyrke det sociale miljø.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Få meget mere om eventyret i BILLED-BLADET

Prins Christian og hans yngre søskende kan i forbindelse med undervisningen i skolen glæde sig til få muligheder for at dyrke aktiviteter som skiløb, madlavningskurser, ridning og klatring.

Desuden vil de blive undervist på fransk og engelsk efter den gældende læseplan i det britiske skolesystem. '

Læs alt om kronprinsfamiliens kommende eventyr i Schweiz i BILLED-BLADET nr. 42, der er på gaden torsdag d. 17. oktober.

Lyt til udsendelsen "Frederik og Marys børn: De fantastiske fire" fra Danmarks royale podcast herunder og find flere udsendelser ved at klikke her.

Listen to "Frederik og Marys børn: De fantastiske fire" on Spreaker.