Torsdag, 15. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederiks heftige dag i Randers

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret får sidst i oktober en ret heftig dag i Randers, hvor de både skal til begivenhed i Arena Randers og til deres egen prisfest i Værket

I forbindelse med at Kronprinsparrets Priser 2020 bliver overrakt ved et show i Randers lørdag aften den 31. oktober på Værket, besøger kronprinsesse Mary og kronprins Frederik allerede tidligt på dagen den jyske by.

Mary og Frederik i bevægelse

Kronprinsparret bliver på dagen præsenteret for en række tiltag med fokus på bevægelse og motion i Arena Randers.

Randers Kommune er en del af samarbejdet ”Bevæg dig for livet”, der skal være med til at gøre Danmark til den mest aktive nation i verden.

Gang i den

Kronprinsparret vil ifølge planen opleve eksempler på bevægelse og aktiviteter for børn, familier, selvorganiserede og virksomheder, og undervejs får Mary og Frederik et indblik i, hvordan det at bevæge sig og være aktiv har indvirkning på den enkeltes liv.

Kæmpe kongelig fest

Efter besøget i den nybyggede multiarena i Arena Randers, gælder det den store tv-transmitterede prisfest Kronprinsparrets Priser med Mary og Frederik i de bærende roller.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET byder vi på nyt om Vild med dans, og så har vi helt nye billeder af kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på arbejde for Danmark.

Vi byder også på et flot tillæg om prins Christian i anledning af hans 15 års-fødselsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden