Mary og Frederiks private billede går lige i hjertet: Se hvor små børnene var

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik deler dejligt privat billede.

Kronprinsparret skal lørdag besøge Kongernes Jelling, og i bilen på vej til Jylland har de delte et skønt privat billede af deres børn, taget for fire år siden netop i Kongernes Jelling. 

På teksten der ledsager billedet skriver Mary og Frederik, at de har fundet det fire år gamle billede frem på mobilen. Og det vækker tydeligvis nostalgiske minder, og en følelse, som mange forældre sikker kan genkendee.  

"Se lige, hvor små børnene ser ud" skriver de til billedet.

Teksten fortsætter herefter med endnu en betragtning, der sikkert også rammer mange forældre i hjertet "Der er sket meget siden med Kongernes Jelling (og børnene selvfølgelig!)". 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I topform

Kronprinsparret skal efter besøget til Kongernes Jelling være værter ved Kronprinsparrets Priser, der i år finder sted i Vejle og sendes på DR1. 

Og det viker til, at Mary og Frederik er i topform og klar til både museumsbesøg og prisfest, da de slutter opslaget af med ordene: 

"Vi ser frem til at genbesøge museet her om lidt samt at høre om stedets nye tiltag og planer for den kommende tid. Vi tæller samtidig også ned til i aften klokken 21.00, hvor vi glæder os til at afsløre, hvem vi skal uddele Kronprinsparrets Priser 2021 til"

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden