Lørdag, 25. september 2021 — af Marie Krakau

Mary og Frederiks private billede går lige i hjertet: Se hvor små børnene var

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik deler dejligt privat billede.

Kronprinsparret skal lørdag besøge Kongernes Jelling, og i bilen på vej til Jylland har de delte et skønt privat billede af deres børn, taget for fire år siden netop i Kongernes Jelling.

På teksten der ledsager billedet skriver Mary og Frederik, at de har fundet det fire år gamle billede frem på mobilen. Og det vækker tydeligvis nostalgiske minder, og en følelse, som mange forældre sikker kan genkendee.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Se lige, hvor små børnene ser ud" skriver de til billedet.

Teksten fortsætter herefter med endnu en betragtning, der sikkert også rammer mange forældre i hjertet "Der er sket meget siden med Kongernes Jelling (og børnene selvfølgelig!)".

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I topform

Kronprinsparret skal efter besøget til Kongernes Jelling være værter ved Kronprinsparrets Priser, der i år finder sted i Vejle og sendes på DR1.

Og det viker til, at Mary og Frederik er i topform og klar til både museumsbesøg og prisfest, da de slutter opslaget af med ordene:

"Vi ser frem til at genbesøge museet her om lidt samt at høre om stedets nye tiltag og planer for den kommende tid. Vi tæller samtidig også ned til i aften klokken 21.00, hvor vi glæder os til at afsløre, hvem vi skal uddele Kronprinsparrets Priser 2021 til"

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden