14. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederiks uforglemmelige dag: At blive gift var fantastisk!

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
På deres 16-års bryllupsdag kan kronprinsesse Mary og kronprins Frederik se tilbage på en drøm, der er blevet til smuk virkelighed.

Kronprinsparret kan på deres bryllupsdag i dag se tilbage på 16 skønne år som mand og hustru, og så kan de helt specifikt tænke tilbage på deres vielse den 14. maj 2004 i Vor Frue Kirke, som blev århundredets danske kærlighedsfest.

Mary og Frederiks vilde dag

For kronprins Frederik var den dejlige dag med Mary en helt vild oplevelse, som han beskriver på skønneste vis i portrætbogen "Under Bjælken".

Naturligvis fantastisk

- At blive gift var naturligvis fantastisk, siger Frederik i bogen, der blev udgivet i anledning af hans 50 års-fødselsdag, og de seneste års ægteskab har endda givet endnu mere mening i Frederiks verden. For eksempel når Frederik og Mary sammen med børnene har været på rejse til Grønland eller Færøerne som en harmonisk og nysgerrig og ikke mindst lykkelig familie.

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Hanne Juul

Drømmen blev til virkelighed

- Det vi ville er lykkedes for os. Familiestiftelsen gav pote, lyder det fra kronprinsen i "Under Bjælken", hvor der også stilles skarpt på styrken ved kronprinsparrets forhold.

Selvstændigheden er intakt

- Man skal altid være sig selv bevidst og holde sin selvstændighed intakt. Man må ikke forsvinde helt ind i et forhold, for så bliver forholdet bare til én person, så bliver det ikke tosomhed, siger Mary i bogen "Under Bjælken" og understreger, at man i et parforhold skal føle sig fri for at have det godt sammen som mand og hustru.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb20-forsider.jpg

Læs mere om: