Mary og Mette-Marit deler smag: Festede i kjoler fra samme designer

kronprinsesse mary

Kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit. 

Foto: Ritzau Scanpix og Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

I forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras konfirmationsfejring i Norge var både kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit i kjoler fra samme mærke.

Onsdag, 4. september 2019 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit var begge gennemført elegante i blomstrede kjoler ved prinsesse Ingrid Alexandras konfirmation lørdag den 31. august.

De flotte silkekreationer ikke bare lignede hinanden, men viste sig også at være fra samme designere. 

I australsk design 

Således bar kronprinsesse Mary en lys kjole med blomsterprint i Slotskapellet på Oslo Slot og ved den efterfølgende frokost på slottet fra Zimmermann, der er grundlagt af de australske søstre Nicky og Simone Zimmernann. 

Og kun få timer efter ved konfirmationsmiddagen på landsstedet Skaugum havde kronprinsesse Mette-Marit udskiftet sin nationaldragt med en kjole med smock-detaljer, der ligeledes er kreeret af de australske søstre. 

Som flot tilbehør til sin kjole havde australsk-fødte kronprinsesse Mary valgt at bære en clutch fra Anya Hindmarch og høje stiletter fra Gianvito Rossi.

Se og læs alt om den kongelige fest i detaljer: Den danske trio, gæsterne, kjolerne, den kirkelige ceremoni og de mange rørende og stærke taler. Alt sammen i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 5. september. 

Foto: Billed-Bladet

BILLED-BLADET nr. 36, 2019

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!