Mary om sine børns skoleophold i Schweiz: Det er en gave

Foto: Hanne Juul
På en travl dag i Paris i Frankrig kommenterede kronprinsesse Mary på nyheden om, at hendes og kronprins Frederiks fire børn skal på skoleophold i Schweiz næste år.

På en dag med fokus på, at kronprinsparrets børn skal på spændende skoleophold i udlandet næste år, så kronprinsesse Mary nærmere på en helt speciel uddannelsesinstitution i Paris.

Udenfor skolen i den franske hovedstad ventede mange på at se kronprinsesse Mary og Frankrigs præsidentfrue Brigitte Macron komme ud sammen.

Og også for at høre lidt om Mary og Frederiks beslutning om at sende deres børn på ophold i udlandet.

Skoleophold under planlægning

Lidt forinden i skolegården på Lycée Lamartine havde Mary til TV 2 givet en kommentar til det faktum, at prins Christian, 13 år, prinsesse Isabella, 12 år, samt tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine, 8 år, først i det nye år skal på skoleophold i Schweiz.

Deres børn skal på kort skoleophold i Schweiz i det nye år, hvorfor?

 - Det er rigtigt, det er noget, der er under planlægning. Et kort ophold på en international skole. Vi ser det som en gave til vores børn, hvor de kan være sammen om det. En gave, som de har med sig resten af livet, siger kronprinsessen til TV 2.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Stor succes i Frankrig

Kronprinsparrets arbejdstur som spydspidser for et dansk erhvervsfremstød i Frankrig blev en stor succes. Mary og Frederik tiltrak på bedste vis opmærksomhed til danske virksomheder, der var en del af fremstødet i Paris.

Lyt til udsendelsen "Frederik og Marys børn: De fantastiske fire" fra Danmarks royale podcast herunder og find flere udsendelser ved at klikke her.

Listen to "Frederik og Marys børn: De fantastiske fire" on Spreaker.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden