Mary overrasker med nyt privat billede af Josephine og kysseglad Vincent

Foto: H.K.H. kronprinsessen

Med en helt særlig og kærlig billedserie har kronprinsesse Mary markeret prinsesse Josephine og prins Vincents ni års fødselsdag. Mary overrasker meget med et af de private pletskud af tvillingerne.

Onsdag, 8. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

I anledning af tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincents ni års fødselsdag har kronprinsesse Mary offentliggjort en helt privat fotoserie med et par ret overraskende pletskud.

Mary elsker det uventede

Mary elsker at fotografere, og det lader til, at hun går op i at fange særlige øjeblikke, der byder på det lidt uventede.

Foto: H.K.H. kronprinsessen

Lidt af en overraskelse for Josephine

Det er i hvert fald lidt af en overraskelse for prinsesse Josefine, at prins Vincent pludselig tager kærligt fat i hende i et af de skønne splitsekunder, kronprinsessen med sit professionelle kamera har fanget og offentliggjort som en del af fødselsdagsfoto-serien.

Foto: H.K.H. kronprinsessen

Helt ny stil

I de første år, kronprinsessen leverede billeder af sine børn til kongehuset.dk og de sociale medier, var det mere traditionelt opstillede billeder uden den impulsive action, som Vincent kærligt udsætter sin søster for med kram og kys og i øvrigt nærmest i en bevægelse på vej ud af billedet.  

Billedserien byder også på et mere klassisk portræt af tvillingerne.

Foto: H.K.H. kronprinsessen

Josephine og ponyen

Og så har Mary foreviget et fint øjeblik med prinsesse Josephine i stalden med en sød pony.

Foto: H.K.H. kronprinsessen

Vincent i topform

Endelig har kronprinsessen givet os et billede af prins Vincent omgivet af sine to ældre søskende Christian og Isabella.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Meget mere om tvillingerne i BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder af kronprinsfamilien i Schweiz, hvor Josephine og Vincent samt Christian og Isabella er begyndt i international skole i ski-byen Verbier.