1. okt. 2021
Af Marianne Singer

Mary overrasket med kæmpe kram

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary fik et dejligt og spontant kram, da hun besøgte søde børnehavebørn i Litauen på sin anden dag af det officielle besøg.

For kronprinsesse Mary blev det en skøn og nærmest overvældende oplevelse, da hun besøgte børnehaven Ruta sammen med præsidentfruen, Diana Nausėdienė, i udkanten af Litauens hovedstad Vilnius.

De seks-årige børn var nemlig fra start ellevilde med den kongelige gæst, der undervejs fik et kæmpe fælleskram af de små.

Se den søde video af kronprinsesse Mary, der får kram og hygger med børnene i videoen i toppen af artiklen

Fuld fart på

Børnene var fra start i højt humør og viste kronprinsessen og førstedamen flere af de sjove lege og øvelser, som de laver i børnehaven, der arbejder med uddannelsesredskaber fra Den Litauiske Nationale Olympiske Komite.

Det var præsidentfruen selv, der havde foreslået, at kronprinsessen skulle med ud og se børnehaven, fordi det relaterer til kronprinsessens arbejde med social isoltation i Mary Fonden.

Fysisk aktivitet og sport er stærke redskaber i kampen for inklusion blandt børn og unge, hvilket også præsidentfruen har stor fokus på.

Præsidentfruen, Diana Nausėdienė, er protektor for LNOC’s Olympic uddannelsesprojekter, deriblandt Lithuanian Children Games og Olympic Month initiative for elementary school students.

Læs mere om: