Torsdag, 17. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Mary var tidligt på færde i Frederiksværk

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
For kronprinsesse Mary var det vigtigt at komme til Frederiksværk Rideklub i god tid før hemmelig debut på dressurbanen.

Kronprinsesse Mary var i fin form, da hun på hestene Wasabi og derefter Edelman fik sin debut som aktiv rytter i en dressurkonkurrence.

Den vellykkede debut fandt sted på banen i Frederiksværk Rideklub på Sjælland.

Kronprinsesse Mary tog af sted i god tid

For kronprinsesse Mary var det vigtigt at komme fra privaten i Kancellihuset til Frederiksværk i god tid før den hemmelige debut på dressurbanen.

Mange forberedelser

Mary ankom derfor til rideklubben i det nordlige Sjælland tidligt i forhold til starten på hendes konkurrence, men der er bestemt også meget, som skal forberedes før en dressurkonkurrence.

Hele stævnet med Mary som deltager blev afviklet i stor respekt for corona-restriktionerne, og også tilskuerne sørgede for at respektere myndighedernes anvisninger.

God opbakning

Kronprinsessen havde på debutdagen god opbakning fra et par nære veninder samt fra sin ældste datter prinsesse Isabella på 13 år.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de nye og eksklusive billeder af kronprinsesse Mary, der i al hemmelighed debuterede som aktiv udøver på dressurbanen.

Med sig havde Mary sin ældste datter prinsesse Isabella., som havde en helt særlig rolle på dagen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden