Marys designer: Jeg har aldrig prøvet noget lignende

Designer Jesper Høvring

Designer Jesper Høvring

Foto: Lars H. Laursen
Jesper Høvring er vant til at skabe unikke haute couture-kjoler til blandt andre kronprinsesse Mary. Nu har designeren kastet sig over sit livs største udfordring.

Designer Jesper Høvring har takket ja til en kæmpe udfordring!

Sammen med sit team af dygtige syersker skal han skabe alle kostumerne til den nye forestilling "The Bodyguard - The Musical". Det er den største opgave nogensinde for den kendte designer. 

Jesper Høvring, der bl.a. er kendt for at kreere kjoler til blandt andre kronprinsesse Mary, er i fuld gang med at færdiggøre de over 100 glitrende glamourkjoler og kostumer, der skal være klar til premieren i Musikhuset i Esbjerg den 4. november 2020.

Foto: Martin Høien

Har aldrig prøvet noget lignende

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende! – at designe i denne størrelsesorden giver virkelig mulighed for at slippe fantasien løs og designe nogle vilde Hollywood-kreationer, der leder tankerne hen mod de allerstørste divaer. Det er helt forrygende at få lov til at designe til verdens største popstjerne, som Rachel Marron er, udtaler Jesper Høvring i en pressemeddelelse.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Masser af glamour og glimmer

Hovedrollekarakteren Rachel Marron, der i den legendariske film fra 1992 blev spillet af Whitney Houston, skal i løbet af musicalforestillingen bære mange forskellige dress.

- Kostumerne er en kæmpe del af den ikoniske film fra 90’erne, og det er de bestemt også i musicalen. Det bliver nye moderne kreationer, men vi har også referencer med fra filmklassikeren. Jeg kan garantere masser af glimmer, glamour, og at kostumerne kommer til at kunne ses af publikum fra selv de bagerste rækker!, understreger Jesper Høvring.

Hovedrollen i den danske musical spilles af Andrea Lykke Oehlenschlæger, mens Kevin Costners rolle som bodyguarden Frank Farmer spilles af Johannes Lassen.

"The Bodyguard - The Musical" har Skandinavien-premiere i Musikhuset Esbjerg den 4. november og skal derefter rundt i landet til Vejle, Viborg, Aalborg, Aarhus og Holstebro inden den får københavnerpremiere i Tivolis Koncertsal 21. januar 2021.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden