26. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Marys skønne selfie er et kæmpe hit

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Da kronprinsesse Mary forleden tog en selfie og delte den med danskerne, vakte det opsigt på den allerbedste måde.

For kronprinsesse Mary er det vigtigt med åbenhed, og det viste hun med al tydelighed, da hun forleden tog en selfie fra sit hjemmekontor og delte den med offentligheden via Mary Fondens sociale medier.

Kronprinsesse Mary gav os med billedet et lille indblik i forholdene på kontoret hjemme på Amalienborg i forbindelse med Mary Fondens video-bestyrelsesmøde..

Kronprinsesse Mary og fonden arbejder videre

På den helt speciel dag med bestyrelsesmøde i Mary Fonden drøftede kronprinsessen og hendes kolleger i fonden nogle af de vigtige områder, Mary Fonden sætter ind på i kølvandet på coronakrisen.

Der er ekstra fokus på blandt andet ensomhed og på vold i familien.

Ros for vigtigt arbejde

Marys skønne selfie er blevet et stort hit blandt modtagerne, der blandt andet i kommentarer på de sociale medier roser kronprinsessen og Mary Fonden for, at man har øje for de helt særlige udfordringer, der er i coronakrisens kølvand, og at man fortsætter arbejdet med mærkesagerne.

Elsker billederne i baggrunden

Desuden nævner flere i kommentarerne, at de elsker billederne af kronprinsparrets fire børn i baggrunden på den royale selfie.

I en kommentar lyder det desuden, at Mary er fantastisk smuk, og at det er børnene på de fine portrætter i baggrunden så sandelig også.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb17-forsider.jpg
BILLED-BLADET nr. 17, 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: