Tirsdag, 30. marts 2021 — af Marianne Singer

Marys veninde: Nu kommer bog om tiden efter kronprinsparrets bryllup

Amber Petty ved de kongelige tvillingers dåb i Holmens Kirke i 2011. 
Amber Petty ved de kongelige tvillingers dåb i Holmens Kirke i 2011. 
Foto: Lars H. Laursen
Marys bedsteveninde fra Australien, Amber Petty, jubler på sin Instagram-profil over den snarlige udgivelse af sin erindringsbog "This is Not a Lovesong".

Kronprinsesse Marys nære veninde, Amber Petty, som Mary kender helt tilbage fra tiden i Melbourne i 1990'erne, jubler på sin Instagram-profil, fordi der nu ikke er lang tid til hun udgiver sin første bog "This is Not a Love Song". 

"HVEM VIL FORUDBESTILLE EN PAPERBACK KOPI AF MIN BOG? *p.s. det her må være det mest spændende opslag jeg nogensinde har skrevet... fordi, jeg har ligesom, SKREVET EN BLOODY BOG, og den handler om blive sat fri!" skriver Amber Petty blandt andet på sit opslag på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svært efter kongeligt bryllup

Derefter skriver Amber Petty om, hvad hendes memoir handler om.

"This Is Not A Love Song er et memoir om mental sundhed... og kærlighed. Den fletter en ung kvindes rå og personlige sjæle-søgen sammen med en "stranger-than-fiction" psykologisk thriller, forklarer Amber Petty på sin Instagram-profil og fortæller derefter, at bogen handler om den unge kvinde Amber, som arbejder indenfor magasin-verden og bliver overrasket over, hvor tæt magasinernes fokus pludselig kommer på hende, da hendes bedste ven falder for og gifter sig med en dansk prins.

Derefter går det galt og hun oplever efter det storslåede kongelige bryllup ikke at kunne stole på nogen, falde for den forkerte fyr og blive reddet af deltagelsen i reality-programmet Survivor. Her finder hun sin indre styrke. 

Desværre får hun endnu en kæreste, der vil hende det dårligt, og efter både et radio-værtsjob med dårlige arbejdsforhold og en voldelig kæreste får hun en depression. 

Tilsidst indser Amber, hvor stærk tankens kraft er, og manifestation, og hvordan det kan opfylde dine største drømme, men også værste mareridt.

 

Ændrede hendes liv

Amber Petty har tidligere til den australske tv-station 7News fortalt, at det ændrede hendes liv for altid, da hendes bedste veninde, Mary, der dengang hed Donaldson, flyttede til Danmark og blev gift ind i den danske kongelige familie.

I interviewet mindes hun dengang, hun sammen med kronprinsesse Marys søstre, Jane og Patricia, var brudeterne ved kronprinsparrets bryllup i København den 14. maj 2004.

Op- og nedture

På det tidspunkt havde Amber Petty ingen anelse om, hvor meget den begivenhed ville ændre hendes liv.

For sidenhen har hun været igennem en lang række op- og nedture og kæmpet for at få det bedre igen, blandt andet gennem den spirituelle verden.

For med det at være Marys veninde fulgte en masse opmærksomhed, der blot forstærkede den usikkerhed, som hun på det tidspunkt kæmpede med.

Vi var så tætte

Og så forklarer Amber Petty, at det kongelige bryllup gjorde en ende på det venskab, som hun dengang havde med Mary.

Som hun siger, kan det næsten ikke være anderledes, når din bedste veninde flytter til et andet land og skal finde sig til rette i et nyt miljø.

– Vi er stadig meget, meget tætte i dag, så jeg mistede hende ikke – men jeg mistede det, som  vi havde haft sammen, og jeg elskede det, som vi havde sammen. Vi var så tætte, og vi kunne tale om hvad som helst hvor som helst – og det blev taget fra mig, lyder det ærligt fra Amber Petty i interviewet.

Spirituel rejse

Hele oplevelsen endte med at sende Amber Petty ud på en spirituel rejse, der hjalp hende igennem den svære periode, blandt andet med healing.

Undervejs åbnede hun også sin egen tarotkort-forretning, The Tarot Tea House, hvor hun arbejder sammen med flere tarotlæsere.

Amber Petty deltog i 2006 i anden sæson af Celebrity Survivor. 

Hun har tidligere været radiovært hos Adelaide radio station SAFM.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden