30. apr. 2022
Af Christinna Braun

Masser af glade gæster: Prinsesse Isabella samler familie og venner til konfirmation

Prinsesse Isabella, billedet er taget i forbindelse med hendes 15-års fødselsdag. 
Prinsesse Isabella, billedet er taget i forbindelse med hendes 15-års fødselsdag.
Foto: Hasse Nielsen / Kongehuset
Prinsesse Isabella samler venner og familie til sin konfirmation.

Der kommer til at være glæde og feststemning på Fredensborg Slot lørdag den 30. april.

Glade gæster vil strømme til slotskirken, hvor prinsesse Isabella bliver konfirmeret kl.12.00, og efterfølgende går venner og familie den korte vej til konfirmationsfesten, som bliver holdt et stenkast fra kirken.

Det er endnu ikke meldt ud, om prinsesse Isabella vil holde sin konfirmationsfest i Kancellihuset, som storebror prins Christian gjorde det sidste år, da han blev konfirmeret den 15. maj. Her stod den på taler, god mad og dejligt samvær, fortalte mor kronprinsesse Mary inden festen.

Der er masser af smukke steder at holde fest på Fredensborg Slot bl.a. på selve slottet, i orangeriet eller måske i et telt i haven.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik vil i hvert fald have gjort deres ypperste for at give deres ældste datter en rigtig god og hyggelig dag, som helt sikkert bliver uforglemmelig.

Da prins Christian blev konfirmeret, havde han fået lov til at invitere nogle gode kammerater med, og det kan jo være, prinsesse Isabella også har valgt at invitere nogle gode venner med til festen på Fredensborg.

Husker du, hvordan kronprinsparrets fire børn matchede hinanden med deres tøj til prins Christians konfirmation? Se eller gense billederne herunder.

Læs mere om: