Fredag, 30. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Masser af likes til kongehuset: Her er årets fem mest populære billeder

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien til Dronning til Gudstjeneste i Vor Frue Kirke i forbindelse med dronning Margrethes 50-års Regeringsjubilæum.
Foto: Martin Høien
Igen i år har kongehuset været aktive på Instagram.

Kongehusets medlemmer er ikke bleget for at poste billeder fra deres hverdag på den officielle Instagram-profil, og igen i år er det blevet til en hel del likes bladet de delte billeder og videoer.

Vi har fundet frem til de fem mest likede billeder fra året der gik, og du kan se dem herunder, hvor de er rangeret fra færreste til flest likes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

5. pladsen

I 2022 blev prinsesse Isabella konfirmeret, og de officielle billeder fra dagen, har fået likes nok til en 5. plads på listen.

4. pladsen

En julehilsen fra kronprinsfamilien, har også fået følgerne til at trykke på "like"-knappen. Familien har tilbragt julen på Tasmanien, hvor kronprinsessen kommer fra. 

3. pladsen

I anledningen af kronprinsessen 50-års fødselsdag, blev der offentliggjort nye billeder af kronprinsfamilien. Fotomontagen blev taget godt imod, og har fået likes til en 3. plads på listen.

2. pladsen

Ikke nok med at prinsesse Isabella kunne fejre sin konfirmation, så kunne hun også fejre sin 15-års fødselsdag. I den anledning blev det også til en ny serie billeder af den unge prinsesse.

1. pladsen

Årets mest likede billede sender tankerne tilbage til en sommer, der stod i cyklingens tegn. Tour de France startede i Danmark, sluttede i Paris, og havde for første gang i mange år en dansker øverst på podiet i den gule førertrøje.

Billedet af kronprinsen i selskab med Jonas Vingegaard og familien er det billede, der i år har fået flest likes.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden