Med Marie til bords: Det fik prinsessen til aftensmad

Se også:

Prinsesse Marie nød en dejlig middag ved åbningen af madfestivalen Copenhagen Cooking i Industriens Hus i København onsdag aften.

Prinsesse Marie nød en udsøgt menu, da hun onsdag aften som protektor deltog i åbningen af madfestivalen Copenhagen Cooking i Industriens Hus i København.

Forinden havde prinsessen holdt en flot velkomsttale for de 80 inviterede gæster, deriblandt sponsorer, samarbejdspartnere og deltagere i festivalen. 

Se den skønne video af en veloplagt prinsesse Marie til bords i Industriens Hus øverst i artiklen

Speciel gourmetoplevelse

Aftenens menu, som prinsesse Marie spiste, bestod af fire serveringer:

Mad i børnehøjde: Smagsindtryk fra marken, rå grøntsager, dip og krydderurter fra Seerupgaard

Foto: Lars H. Laursen

Rejs ud i din by: Mango-gazpacho lavet på mango, agurk, løg. Tappet med spiselige blomster fra Carribean Housewife

Særlige steder: "Bangers & Mash" Hjemmelavede pølser med kartoffelmos, løgsauce og urter fra haven fra Bispebjerg Hospital

Mit kvarter er dit kvarter: Vanilje-honning is med danske jordbær vendt i fermenteret honning og franske makroner med hasselnødder fra Bybi

Menuen var kreeret af deltagere i festivalen fra hver af de fire overskrifter i årets festival.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Hyggelig festival

Årets Copenhagen Cooking festival, der finder sted fra den 20. til den 29. august, hylder hovedstadens madscene og Danmark som madland samt kredser samtidig om emnet bæredygtighed, som prinsesse Marie har en stor interesse for. 

Over fem dage, fra den 25. - 29. august, omdannes Israels Plads ved Torvehallerne i København til festivalens hjerte og centrum. 

Her præsenteres et program fyldt med spiseoplevelser, workshops, talks og musik til at sørge for den gode stemning.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden