Onsdag, 22. juni 2022 - af Marie Krakau

Med masser af kærlighed fortæller prins Nikolai og prins Felix om den kongelige familie indefra

Prins Felix og prins Nikolai
Prins Felix og prins Nikolai
Foto: Hanne Juul
I denne uges BILLED-BLADET fortæller prins Nikolai og prins Felix åbent og kærligt om den kongelige familie.

For første gang nogensinde har dronningens to ældste børnebørn, prins Nikolai og prins Felix, givet dobbeltinterview. Det foregik i fornemme rammer på Nimb i Tivoli til BILLED-BLADETs journalister og fotografer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I interviewet giver prinser et unikt indblik i den kongelige familie, heriblandt kronprinsfamilien, som de har et nært og kærligt forhold til. 

- Vi har selvfølgelig den kærligste familierelation, fortæller prins Nikolai, da snakken falder på deres fætre og kusiner på deres fars side, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine. 

Også forholdet til dronning Margrethe fortæller prinserne om, og fra prins Felix lyder der: 

- Det er også altid hyggeligt at være sammen med vores farmor. 

Få et unikt indblik i den kongelige familie, og læs alle prinsernes kærlige ord, beskrivelser og fortællinger i BILLED-BLADET, hvor anden del af det store fælles interview med prins Felix og prins Nikolai bringes. 

I interviewet fortæller Nikolai og Felix også om deres indbyrdes forhold, deres ligheder og forskelle, det særlige bånd til prins Christian og om den kritik af deres far, prins Joachim, som de ikke synes var rimelig. 

BILLED-BLADET nr. 25 er på gaden torsdag d. 23. juni, og her kan du læse hele anden del af det lange interview med prins Nikolai og prins Felix, der for første gang nogensinde stiller op til et dobbelt-interview. 

BILLED-BLADET nr. 25 på gaden torsdag d. 23/6. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden