Med udsigt over New Yorks skyskrabere: Se kronprins Frederik fange folks opmærksomhed

Se også:

Kronprins Frederik kunne nyde en flot udsigt over New Yorks skyskrabere, da han tirsdag aften holdt en stærk tale med fokus på klima og en grønnere klode.

Kronprins Frederik kunne nyde ægte New York'er stemning fra 11. etage og omgivet af byens berømte skyskrabere, da han tirsdag aften amerikansk tid holdt en stærk tale om klima og grønne investeringer. 

Det skete ved arrangementet "From billions to trillions. How to Mobilize trillions of dollars for the green transition towards 2030" på den smukke terasse med have i Denmark House, hvor både Det Danske Generalkonsulat og FN-missionen holder til.

Se kronprins Frederik holde sin stærke tale i flotte New York-rammer i toppen af artiklen

Travle dage

Arrangementet var organiseret af Det Danske Generalkonsulat i samarbejde med State of Green, som kronprins Frederik er protektor for, samt PensionDanmark og PKA. 

Foto: Martin Høien

Foto: Martin Høien

Kronprins Frederik og fra onsdag også kronprinsesse Mary er i disse dage i New York i forbindelse med FN’s Generalforsamling. 

Her vil de støtte op om den internationale lancering af Danmarks kandidatur til en plads i FN’s Sikkerhedsråd i 2025-2026 samt deltage i en række arrangementer og møder med særligt fokus på temaer inden for FN’s 2030-dagsorden for bæredygtig udvikling og de tilhørende 17 verdensmål.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden