Medaljefest i de mest fantastiske rammer: Prinsesse Benedikte fejrede triumf sammen med Nathalie

Da VM i ridesport blev afviklet i Herning for lidt over en måned siden, leverede de danske udøvere en flot præstation, og det blev markeret med en medaljefest på Amalienborg med prinsesse Benedikte som vært.

Prinsesse Benedikte fulgte med fra tribunen, da der var VM i ridesport i Herning, hvor mange danske udøvere vandt medaljer.

Og Benedikte var meget, meget begejstret for det, hun oplevede.

Prinsesse Benedikte fik gæster på Amalienborg

Hele fem guldmedaljer, fire sølvmedaljer og én bronzemedalje blev det til under VM i Herning, og i dag inviterede prinsesse Benedikte de danske medaljevindere og ryttere til en gylden reception i de smukkeste rammer i Christian VII’s Palæ på Amalienborg.

– Hvis nogen havde spået, at Danmark blev den mest vindende nation, så havde vi slået det hen med utopi og latter! Men Danmark viste verden, hvor stærkt et hold vores land kan mønstre, når der er lagt en solid og langsigtet strategi bag, sagde prinsessen blandt andet i sin tale til gæsterne, der nød champagne og kanapéer og det gode selskab.

Prinsessen takkede arrangører og frivillige

Prinsesse Benedikte benyttede også lejligheden til at takke arrangørerne og de mange frivillige, der gennem ni dage var med til at sikre, at mesterskabet kunne afvikles.

Prinsesse Nathalie sludrede med Dufour

Med til receptionen på Amalienborg var prinsesse Nathalie, der gennem mange sæsoner har markeret sig stærkt i dressurdisciplinen.

Cathrine Laudrup-Dufour og prinsesse Nathalie
Foto: Lars H. Laursen

Cathrine Laudrup-Dufour og prinsesse Nathalie

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I løbet af den første del af receptionen fik Nathalie hilst på sin mor prinsesse Benedikte og fik også nået at sludre med Danmarks helt store ridesportsstjerne og medaljehelt Cathrine Laudrup-Dufour.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden