Tirsdag, 24. januar 2023 - af Christinna Braun

Mor og far bag kameraet: Se familiens private billeder af Athena

Foto: H.K.H Prinsesse Marie og Athena
Prins Joachim og prinsesse Maries datter, komtesse Athena, er en sand charmetrold!

Prins Joachim og prinsesse Maries yngste er en sand charmetrold.

I dag fylder hun 11 år, og i den forbindelse kan du i galleriet over artiklen se en række billeder af komtessen. 

Det er ikke kun med sine brune øjne og mørke hår, at Athena minder om sin mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Præcis ligesom sin mor, er Athena vokset op i en stor søskendeflok– endda også som ene pige!

Prinsesse Maries mor, Françoise, havde været gift, inden hun mødte Maries far, og hun havde i forvejen to drenge. I alt har prinsesse Marie fire halvbrødre. 

- Jeg synes, det var perfekt at have brødre. De beskyttede mig, og der var ingen, der kunne komme tæt på mig. De var de store brødre, som hele tiden passede på mig, har prinsesse Marie tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Prinsesse Marie har selv fået to børn med prins Joachim, der i forvejen havde to drenge. Nu har de sammen tre drenge og en pige – præcis, som prinsesse Marie selv voksede op.

- Jeg er meget glad for, at Athena har tre store brødre. Man bliver ret modig og er sjældent bange for noget, fortalte prinsesse Marie til BILLED-BLADET i forbindelse med sin 40-års fødselsdag.

 

Mor og far bag kameraet

Komtesse Athena er ligesom sin mor glad for at tage billeder, og når der udsendes billeder af familien i forbindelse med fødselsdage eller mærkedage, er det ofte prinsesse Marie eller Athena, der står bag.

I dag har kongehuset dog i anledning af komtessens fødselsdag delt et billede af Athena, som er taget af en professionel fotograf ved fejringen af dronning Margrethes regeringsjubilæum. Det kan du se lige her:

Vi har samlet en lang række dejlige billeder af komtesse Athena, som er taget privat hjemme hos prins Joachim og prinsesse Marie, og du kan se alle billeder af dagens fødselar i galleriet over artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden