Mor og far bag kameraet: Se familiens private billeder af prinsesse Athena

Prins Joachim og prinsesse Maries datter, prinsesse Athena, er en sand charmetrold!

Prins Joachim og prinsesse Maries yngste er en sand charmetrold, og det er ikke kun med sine brune øjne og mørke hår, prinsesse Athena minder om sin mor.

Præcis ligesom sin mor, er prinsesse Athena vokset op i en stor søskendeflok– endda også som ene pige!

Prinsesse Maries mor, Françoise, havde været gift, inden hun mødte Maries far, og hun havde i forvejen to drenge. I alt har prinsesse Marie fire halvbrødre. 

- Jeg synes, det var perfekt at have brødre. De beskyttede mig, og der var ingen, der kunne komme tæt på mig. De var de store brødre, som hele tiden passede på mig, har prinsesse Marie tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Prinsesse Marie har selv fået to børn med prins Joachim, der i forvejen havde to drenge. Nu har de sammen tre drenge og en pige – præcis, som prinsesse Marie selv voksede op.

- Jeg er meget glad for, at Athena har tre store brødre. Man bliver ret modig og er sjældent bange for noget, fortalte prinsesse Marie til BILLED-BLADET i forbindelse med sin 40-års fødselsdag.

Få vores senest tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Mor og far bag kameraet

Prinsesse Athena er ligesom sin mor glad for at tage billeder, og når der udsendes billeder af familien i forbindelse med fødselsdage eller mærkedage, er det ofte prinsesse Marie eller prinsesse Athena, der står bag.

Vi har samlet en lang række dejlige billeder, som er taget privat hjemme hos prins Joachim og prinsesse Marie, og du kan se alle billeder af prinsesse Athena i galleriet over artiklen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden