Natasja Crone om kronprinsessen: Mary er begyndt at eksperimentere lidt

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary er både skarp og modig, og måske er hun så småt begyndt at eksperimentere lidt med rollen som kronprinsesse. Det mener TV 2-profilen Natasja Crone i hvert fald.

Der er her til aften for alvor blevet taget hul på tv-markeringen af kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag nu på lørdag den 5. februar.

Som et led i markeringen har TV 2 i aften vist dokumentaren ”Mary – kronprinsesse med hjertet”.

TV 2-profilen Natasja Crone medvirker i dokumentaren, og hun oplever, at kronprinsessen i dag er mere modig end tidligere.

Natasja Crone
Foto: Hanne Juul

Natasja Crone

Mary eksperimenterer lidt

- Hun er begyndt at eksperimentere lidt med rollen så at sige. Man skal jo kende reglerne, før man kan bryde dem. Med den tale hun holdt for sin mand, da han fyldte 50, for da var det jo en lidt anden kronprinsesse vi så, som var mere afslappet, drillede sin mand, jokede, var sjov. Det var ligesom om …jeg tror hun er blevet mere modig, siger Natasja Crone, der om talen til Frederiks 50-års fødselsdag mener, at det var en meget personlig tale, og en personlig tale, som gik lidt længere end man kunne have forventet.

Kronprinsessen jokede

Kronprinsesse Mary bød blandt andet på denne skønne passage i sin tale til kronprins Frederik i anledning af hans 50-års fødselsdag:

- Du bliver glad, når andre lykkes. Du er et positivt og lattermildt menneske. Og du er ikke nærig med dine grin … eller dine vittigheder for den sags skyld. Og ofte kommer de to i par; for du griner utrolig meget af dine egne vittigheder.

Og jeg har simpelthen ikke tal på, hvor mange gange jeg har skullet høre dig fortælle de samme vittigheder igen og igen. Det er, som om du forsøger at forfine leveringen fra gang til gang …

De, der har haft fornøjelsen af at være ude at spise med dig, ved for eksempel, at hvis en tjener spørger ”Are you finished”, så kan man være stensikker på, at du svarer ”No, I’m Danish”. Hver gang. Og griner. Hver gang.

Kronprins Frederik
Foto: Martin Høien

Kronprins Frederik

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden