Søndag, 18. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Nathalie og Benedikte har haft en fantastisk weekend

Prinsesse Nathalie og prinsesse Benedikte
Prinsesse Nathalie og prinsesse Benedikte
Foto: Aller Foto
For prinsesse Benedikte og hendes datter Nathalie har denne weekend budt på flere fantastiske oplevelser i Vilhelmsborg.

Prinsesse Benedikte og hendes datter prinsesse Nathalie elsker ridesport og heste, og i denne weekend har mor og datter nydt at se World Cup-stævnet i Det Nationale Ridesportscenter i Vilhelmsborg i Jylland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Benedikte ankom til Vilhelmsborg fredag eftermiddag for blandt andet. at overrække præmier i stævnets største springklasse.

Benedikte og Nathalie nød at se hestene

Prinsessen blev modtaget med stil, og herefter nød Benedikte i selskab med sin datter Nathalie både fredag, lørdag og søndag en række flotte oplevelser på banen.

Søndagen bød på en fornem præstation i dressur af Cathrine Dufour på hesten Bohemian.

Desuden overrakte Benedikte Lis Hartels Mindepris til Hanni Toosbuy Kasprzak fra ECCO. 

Royal ros

Det danske dressurlandsholds træner prinsesse Nathalie roste i høj grad vinderen, og også Benedikte havde et par ord til mindepris-vinderen.

– Prisen gives til en driver indenfor dressursporten. Hanni Toosbuy Kasprzak har om nogen støttet dansk dressursport gennem mange år. Hun har aktivt deltaget i ECCO Cuppens udformning, og ECCO er hovedsponsor ved VM i 2020. Privat har hun støttet sin datter fra ponyrytter til OL-rytter. Dansk dressursport ville ikke have været så markant international uden Hannis utrættelige bevågenhed. Hun er dermed en værdig vinder, lød det fra prinsesse Benedikte ifølge Ridehesten.com.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET byder vi nye billeder af kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på arbejde for Danmark.

Vi byder også på et flot tillæg om prins Christian i anledning af hans 15 års-fødselsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden