18. feb. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Niklas Landin har fået en datter

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180102_lho3096.jpg
Foto: Allover Press
Danmarks bedste håndboldmålmand kan i disse dage juble over familieforøgelse. Niklas Landin og hans kone, Liv, har fået en dejlig datter.

Tidlig fredag morgen blev håndboldmålmanden Niklas Landin og hans hustru Liv forældre til datteren Silje. Det fortæller Landins tyske arbejdsgiver, håndboldklubben THW Kiel, som virkelig har savnet deres danske mur i målet i de seneste kampe, mens han har været ved sin kones side op til fødslen.

Fru Liv gik over tiden

Niklas’ bedre halvdel Liv havde termin den 6. februar, men hun gik altså en smule over tiden, hvilket er helt normalt. Under januar måneds EM-slutrunde i Kroatien med det danske landshold fortalte Landin, at det sagtens kunne tænkes, at hans kone skulle føde i løbet af januar, men at han håbede, at hun kunne vente til efter EM-finaleweekenden. Det kunne Liv sagtens, og det blev altså først til en fødsel midt i februar.

Niklas Landin nyder familielivet i Tyskland

Niklas Landin er nu far til to. Ud over lille Silje har han sammen med fru Liv også sønnen Pelle, der fyldte tre år i februar. Danmarks landsholdsstjerne har kontrakt med THW Kiel til 2021, så han og familien bestående af far, mor og to små kan se frem til minimum tre år mere med fast base i den nordtyske havneby.

Læs mere om: