Nu er det snart prinsesse Isabellas tur

Prinsesse Isabella og prins Christian til hans konfirmation i maj.

Prinsesse Isabella og prins Christian til hans konfirmation i maj.

Foto: Dan Mariegaard
Prins Christian har haft et hæsblæsende år med både officielle opgaver, en stor fejring og en ny skole. I de kommende år kan også prinsesse Isabella se frem til spændende oplevelser.

Det er helt sikkert med stor interesse og nysgerrighed, at prinsesse Isabella, 14, det seneste år har fulgt sin storebror, prins Christians færden.

Prins Christian, 15, er onsdag startet i gymnasiet på Herlufsholmskole, hvor han skal bo som kostelev.

Derudover blev han i maj konfirmeret i Fredensborg Slotskirke og har blandt andet deltaget i den store Genforeningsfejring i juni i Sønderjylland.

Friere rammer

Modsat sin storebror skal prinsesse Isabella ikke forberede sig på en ansvarsfuld rolle som statsoverhoved og har dermed langt friere rammer, når det kommer til fremtiden.

Derfor er det endnu uvist, hvor meget prinsesse Isabella kommer til at deltage i store officielle opgaver i de kommende år.

Til gengæld venter der også kronprinsparrets ældste datter spændende udfordringer i de kommende år.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Stor familiefejring

Hun er netop begyndt i 8. klasse på Tranegårdskolen og begynder dermed allerede næste år sit sidste år på skolen i Hellerup, hvor hun tager sin afgangseksamen i 2023. 

Hvis prinsessen følger sine klassekammerater, når det gælder konfirmationsundervisning, kan danskerne også glæde sig til endnu en konfirmation i det danske kongehus til næste år. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden