Søndag, 3. oktober 2010 - af af Henrik Salling og Hanne Rask

Nu er lille prins Henrik klar til vuggestue

Prins Henrik er nu knap 17 måneder. Snart tager han hul på nye oplevelser, når han begynder i vuggestue i Møgeltønder.
Prins Henrik er nu knap 17 måneder. Snart tager han hul på nye oplevelser, når han begynder i vuggestue i Møgeltønder.
Foto: Alex Tran
Det bliver mærkeligt at skulle aflevere lille Henrik i institution, indrømmede prinsesse Marie over for BILLED-BLADET, da hun for første gang var alene på job sammen med sin søn.

Efter knap 17 måneder i trygge rammer hjemme på Schackenborg skal prins Henrik nu til at stå på egne ben. Hans forældre har nemlig besluttet, at han snart skal begynde i en lokal børneinstitution.

- Om en måneds tid skal han starte i vuggestue i Møgeltønder, og det bliver lidt mærkeligt at skulle aflevere ham, fortalte prinsesse Marie, da hun og lille Henrik besøgte en baby- og børnemesse i Rolfhallen i Rolfsted nær Ferritslev.

En idrætshal i det midtfynske, som normalt ikke tiltrækker sig royal opmærksomhed, men som denne dag havde forberedt sig til kongeligt besøg

Prinsesse Marie tog sig god tid til at besøge de mange stande, og overalt var der smil hos Henrik, som for første gang var med mor alene på job. Prins Joachim var taget til Kina, hvor han åbnede en udstilling.

- Han har hygget sig så meget, smilede prinsessen, da rundturen på messen var vel overstået. I sidste uge afslørede Marie, at Henrik havde taget sine første skridt, mens hun og Joachim var i Brasilien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden