Torsdag, 27. oktober 2022 — af Sofie Nymand

Nu går de i en helt anden retning: Her er værten for Kronprinsparrets Priser

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
DR har netop afsløret, hvem der skal være vært ved “Kronprinsparrets Priser 2022”.

Den 5. november er kronprins Frederik og kronprinsesse Mary endnu en gang hovedpersoner, når DR sender “Kronprinsparrets Priser” fra Ringsted Kongrescenter.

Prisuddelingen blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til kronprinsparret, og siden er priserne blevet uddelt hvert år ved et stort show, hvor DRs værter styrer slagets gang fra scenen.

Men når det angår værtstjansen, bliver det denne gang meget anderledes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere har profilerede DR-værter haft tjansen ved "Kronprinsparrets Priser", hvor især Kåre Quist og Stéphanie Surrugue har ført seerne gennem det store show. Og sidste år havde Kåre Quist selskab af kollegaen Tina Müller på scenen.

Men nu går DR i en helt anden retning, og det bliver denne gang en skuespiller, der står i front, når kronprinsparret uddeler deres priser for 2022.

Og her er valget faldet på Jakob Oftebro.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Den 36-årige skuespiller er kendt fra blandt andet ” Margrete den første”, “Flaskepost fra P” og DRs historiske serie “1864”. Og han har modtaget Robert Prisen for mandlige birolle både i 2018 og 2022.

Han er oprindelig fra Norge, hvor han er født og opvokset, men han flyttede til Danmark for at tage det fjerde år af sin skuespilleruddannelse på Statens Teaterskole i Danmark.

“Kronprinsparrets Priser 2022” sendes direkte på DR lørdag den 5. november kl. 21.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden