Nu gør hun Frederik selskab: Se kronprinsesse Mary overraske ved ankomst til New York

Se også:

Kronprinsesse Mary er nu også ankommet til New York, hvor kronprins Frederik allerede befinder sig. Ved første programpunkt onsdag morgen, amerikansk tid, ankom hun på overraskende vis på Park Avenue.

Det var en glad, smilende og elegant kronprinsesse Mary, der onsdag morgen, klokken 10.00 amerikansk tid, ankom til sin første kongelige opgave i New York.

Hun overraskede på dejlig vis ved at ankomme gående ned ad Park Avenue til arrangementet "Global Plastics Treaty Business Coalition" i Scandinavia House, hvor det handler om at få erhvervslivet til at gøre en indsats i kampen mod plastikforurening og mikroplast til lands og til vands.

Se den dejlige video af kronprinsesse Marys ankomst i New York i toppen af artiklen

Aktiv fra tidlig morgen

Bag arrangementet står WWF Verdensnaturfonden og Ellen MacArthur Foundation.

Kronprinsesse Mary er præsident for WWF Verdensnaturfonden.

Kronprinsparret har været aktiv fra morgenstund med kronprins Frederik, der allerede klokken 6.30 amerikansk tid tog på en løbetur med FN-ambassadørernes løbeklub.

Senere på dagen venter en lang række andre opgaver for kronprinsparret.

Støtter op om Danmark

Kronprinsparret er i New York i forbindelse med den årlige FN's Generalforsamling, hvor repræsentanter for FN’s medlemslande denne gang samles for 77. gang.

Her vil de også være med til at støtte op om den den internationale lancering af Danmarks kandidatur til en plads i FN’s Sikkerhedsråd i 2025-2026.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden