Mandag, 20. december 2021 — af Ulrik Ulriksen

Nu reagerer danskerne på julenyhed fra kronprinsfamilien: Stort tillykke!

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
Det er med stor glæde, at danskerne har taget imod skøn decembernyhed fra kronprinsfamilien, der hygger sig med to nye beboere.

Kronprinsfamilien bød søndag aften på en helt vidunderlig julenyhed fra privaten på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent kan glæde sig over, at deres bordercollie-hund Grace for nylig fik hvalpe.

Mary og Frederik præsenterer nye beboere

- Her på fjerde søndag i advent vil vi gerne introducere to nye beboere herhjemme. For lidt over seks uger siden blev Grace mor til to af de mest nuttede hundehvalpe…. til stor glæde for os alle sammen, lyder det i en fælles adventshilsen fra hele kronprinsfamilien på de royale socuale medier.

Danskerne ønsker tillykke og god jul

Danskerne er helt vilde med nyheden fra kronprinsfamilien og ønsker tillykke i de mange kommentarer på Instagram og Facebook.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hvor er de dejlige. Stort tillykke til Grace og hele familien, lyder det i en kommentar, mens et par andre skriver ”Omg!!! De er så søde, tillykke med de nye familiemedlemmer” og ”Ajjjj mit hjerte smelter” samt ”Stort tillykke med dem. Og rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår til jer alle”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden