Mandag, 14. december 2020 - af Marianne Singer

Nu sker det endelig: Stor dag for prins Christian

Prins Christian. 
Prins Christian. 
Foto: Martin Høien
For prins Christian er mandag en helt særlig dag, fordi han endelig kommer ud af isolation, efter at være blevet smittet med coronavirus tidligere.

For en aktiv teenager som prins Christian har det sikkert ikke været helt nemt at være isoleret hele sidste uge. 

Kronprinsparrets ældste søn på 15 år blev testet positiv for COVID-19 sidste mandag og har derefter opholdt sig i isolation hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kan se kammerater

Men fra og med i dag slutter karantænen og prins Christian kan igen komme ud og se kammerater fra sin sociale boble og bevæge sig rundt i byen. Og så er der selvfølgelig igen mulighed for at deltage i julehyggen derhjemme.  Kronprinsessen delte søndag en dejlig julehilsen fra hele kronprinsfamilien. 
 

Ingen symptomer 

Under sin sygdomsperiode har prins Christian ikke på noget tidspunkt haft symptomer.
Heldigvis blev ingen af hans nærmeste smittet af prinsen, meddelte kongehuset i sidste uge. For tiden bliver prins Christian undervist online hjemmefra ligesom andre skolebørn i hans alder.
 

Vigtig besked

I fredags udsendte kongehuset følgende pressemeddelelse:

"Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen samt deres fire børn har siden mandag den 7. december 2020 opholdt sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, efter at Hans Kongelige Højhed Prins Christian blev testet positiv for COVID-19 samme dag. Kronprinsparret og deres tre yngste børn er i forlængelse heraf blevet testet for COVID-19. Alle testresultater har været negative.

Prins Christian har ikke haft symptomer, men vil i overensstemmelse med retningslinjerne fortsat opholde sig i isolation indtil mandag den 14. december." lød det fra kongehuset.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden