Søndag, 12. september 2010 - af af Anna Johannesen

Nu sparker kronprinsesse Marys babyer

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary hilser på blomsterpigen Emma.

Foto: Niels Henrik Dam
Kronprinsessen er nu så langt i graviditeten, at hun fortæller om liv i maven.

Lille Emma på fire et halvt år stod parat med blomster, da kronprinsesse Mary ankom til Københavns Universitet på Amager, hvor Hjerneskadeforeningen holdt 25-års jubilæum, og lige så snart hun var kommet ud af bilen, satte hun sig på hug foran den lille pige. Adræt og ganske ubesværet, selv om hun nu er i femte måned, og de to små babyer er begyndt at sparke i maven.

- Ja, der er lidt bevægelse nu, smilede Mary, der som noget af det første bemærkede et lille sår over Emmas højre øje og straks spurgte til, hvordan dét var kommet.

- Nåh, men nu ser du fin ud igen, sagde Mary, inden hun blev ledsaget ind i salen, hvor repræsentanter for både Hjerneskadeforeningen, Center for Hjerneskadede og Vejlefjord Rehabiliteringscenter fortalte om, hvad der kan gøres for at forbedre forholdene for hjerneskadede og deres pårørende.

Inden Mary forlod universitetet, spurgte Billed-Bladet, om Isabella og Christian er ved at vænne sig til, at der er et par små søskende på vej.

- Ja, lige så stille. De bliver mere og mere interesserede. Lige nu kalder de dem bare for "babyerne", svarede Mary, inden hun let og elegant hoppede ind i bilen ved siden af sin hofdame, Tanja Doky.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden