Søndag, 29. november 2020 - af Christinna Braun

NUTTET BILLEDE: Sådan så prinsesse Marie ud som baby

Prinsesse Marie. 

Prinsesse Marie. 

Foto: Martin Høien
Prinsesse Marie blev født i Paris den 6. februar 1976.

En lille uimodståelig baby. Det er, hvad prinsesse Marie var som lille. Med sine varme, mørke øjne og mørke hår, charmede hun sin mor og far i Paris, hvor prinsessen er vokset op.

Hun blev født 6. februar 1976 som Marie Agathe Odile Cavallier, datter af Alain og Françoise Cavallier.

Nysgerrig på verden, dengang som nu. Prinsesse Marie, som i dag går meget op i mad og madspild, var som baby også nysgerrighed på smage – Se bare på barndomsbilledet, hvor hun har en fin blomst bag øret og stilken i munden.

Foto: Privat

Ene pige i flokken

Den lille blomsterbaby er ene pige i en søskendeflok på 4. Moren, Françoise, havde været gift, inden hun mødte Maries far, og hun havde i forvejen to drenge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg synes, det var perfekt at have brødre. De beskyttede mig, og der var ingen, der kunne komme tæt på mig. De var de store brødre, som hele tiden passede på mig, har prinsesse Marie tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Man bliver modig

Prinsesse Marie har selv fået to børn med prins Joachim, der i forvejen havde to drenge. Nu har de sammen tre drenge og en pige – præcis, som prinsesse Marie selv voksede op.

- Jeg er meget glad for, at Athena har tre store brødre. Man bliver ret modig og er sjældent bange for noget, fortalte prinsesse Marie til BILLED-BLADET i forbindelse med sin 40-års fødselsdag.

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden