Tirsdag, 8. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Ny corona-aflysning: Frederik må undvære prisfest

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik kommer ikke til at overrække prestigefyldt pris i år, og det ærgrer arrangørerne af begivenheden.

Kronprins Frederik skulle torsdag den 10. december have stået for overrækkelse af Dagbladet Børsens Gazellepris hos Det Kongelige Danske Musikkonservatorium på Frederiksberg.

Kronprins Frederik må undvære begivenhed

Kronprins Frederik har dog været tvunget til at melde fra, efter at han og resten af kronprinsfamilien er gået i isolation som følge af prins Christians positive corona-test mandag.

Siden har arrangørerne også valgt at aflyse begivenheden på grund af de nye og strengere restriktioner på baggrund af den tilspidsede corona-situation.

Arrangørerne ærgrer sig

Aflysningen ærgrer Børsens ansvarshavende chefredaktør og administrerende. direktør Bjarne Corydon.

- Gazellerne er, ligesom store dele af dansk erhvervsliv, blevet ramt af de restriktioner, der i går blev præsenteret af regeringen i en række kommuner. Restriktionerne betyder, at vi desværre må aflyse vores planlagte, store kåringsshow, der skulle have været sendt 10. december, siger han.

Dagbladet Børsen har siden 1995 årligt kåret danske virksomheder i vækst med Gazelleprisen, som er baseret på en virksomheds årsregnskaber gennem fire år, hvor omsætningen som minimum skal være fordoblet. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden