Mandag, 21. maj 2018 - af Pernille Moe

NY MINISERIE: Kronprins Frederik i historisk portræt

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Steen Evald / Kongehuset
DR1 viser mandag den 21. maj første afsnit af miniserien "En prins finder sig selv" om kronprins Frederiks liv og problemer med at finde sig til rette som kommende konge af Danmark.

I anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag den 26. maj viser DR1 mandag den 21. maj klokken 20.45 første afsnit af en ny portrætserie om kronprinsen og hans liv. 

I første afsnit af serien "En prins finder sig selv" får vi et indblik i, hvordan det er for en meget ung Frederik ikke at kunne finde sig til rette i rollen, som kommende konge af Danmark.

En prins finder sig selv

I programomtalen skriver DR om første afsnit: "Kronprins Frederik er født til et liv på første klasse, men det er ikke let for en lille dreng, at vokse op i fotografernes blitz-lys, og i en årrække kæmper kronprinsen med den rolle han har fået, for han har ikke ret meget lydt til at skulle være konge. Han finder ro i sport og musik - og så får han uvurderlig støtte af sin mormor. Langsomt overvinder han forhindringerne og bliver til den mand han er i dag. En mand, der kan mere end de fleste. I dokumentarserien "En prins finder sig selv" 1:2 fortælles historien om kronprinsens vej fra lille usikker dreng, til maratonløber og frømand." 

Andet og sidste afsnit af serien sendes onsdag den 23. maj klokken 20 på DR1. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden