Søndag, 20. maj 2018 - af Pernille Moe

NY TV-DOKUMENTAR: Kom helt tæt på kronprinsfamilien

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: JJ Film / TV 2
TV 2 sender i aften TV-dokumentaren "Min vej - Kronprins Frederik 50 år" i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag den 26. maj.

50 år fylder kronprins Frederik den 26. maj, og det bliver fejret med bl.a. Royal Run, fødselsdagskoncert, karettur og et tv-portræt af Danmarks kommende konge. 

Fokus på sig selv

Allerede søndag aften klokken 20 sender TV 2 en helt ny dokumentar om kronprinsen. I mere end to år har et tv-hold fulgt kronprins Frederik og hans familie, og det er der kommet dokumentaren "Min vej - Kronprins Frederik 50 år" ud af.

 Dokumentaren viser ifølge TV 2 et klart billede af en kronprins, der i en alder af snart 50 år har fokus på at finde sig selv og sine styrker. 

Kom med ind bag hoffets lukkede døre

I programomtalen skriver TV 2: "Hvordan bevæger man sig frem ad en vej, man ikke selv har valgt? Kronprins Frederik af Danmark har siden barnsben haft en helt særlig rolle. En rolle valgt af andre. Portrættet "Min vej" tager os bag hoffets lukkede døre for at fortælle historien om kronprinsens lange rejse for at stå på egne ben i den historiske institution, om de udfordringer, han gav sig selv, og den kærlighed til kronprinsesse Mary, som i dag ruster ham til at løfte de opgaver, der engang syntes for store." 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden