3. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

NY VIDEO: Kronprinsparret og deres børn pynter juletræ på Amalienborg

Kronprinsparret og deres fire børn
Kronprinsparret og deres fire børn
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Der er for alvor skruet op for julehyggen på Amalienborg, hvor kronprinsfamilien har hygget sig med at pynte juletræ i Riddersalen i Frederik VIII's Palæ.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har allerede fuld blus på julehyggen hjemme i privaten i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg.

Sammen med deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent har kronprinsparret benyttet den første december-weekend til at pynte deres store juletræ, som har fået en hædersplads i riddersalen på Amalienborg.

Prins Christian og Isabella på stigen

I den helt nye video med Mary og Frederik samt deres børn i herlig pynteaktivitet omkring det høje grantræ kan man opleve både prins Christian og prinsesse Isabella højt oppe på en stige for at sørge for, at den øverste del af træet kommer til at se fint ud.

Josephine og Vincent pynter

Mary og tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent tager sig mere af de nederste grene, mens kronprins Frederik styrer den vigtige stige, som flittigt bruges af de voksne og de ældste børn.

Kronprinsesse Mary sørger for at sætte lys på grenene, der prydes af julekugler, kræmmerhuse og stjerner. En af disse stjerner er med et portræt af en af børnene. Se hvem i videoen herunder, som er sendt ud af Mary og Frederik selv.

Husk at læse alt om kronprinsfamlien forrygende start på december i ugens nye udgave af BILLED-BLADET.

Læs mere om: