Fredag, 12. august 2022 — af Ulrik Ulriksen

Nyder varm weekend: Kronprinsfamilien holder sig ude af byen lidt endnu

Frderik, Vincent, Mary, Isabella og Josephine
Frderik, Vincent, Mary, Isabella og Josephine
Foto: René Schütze
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn har for alvor taget hul på hverdagen efter en lang og fin sommerferie. Mary og Frederik nyder lige nu at have fast base udenfor København.

Sommerferien er forbi, men der er stadig sommerstemning i det meste af Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

København summer af sommerliv og glade dage, og temperaturen er sydeuropæisk, hvilket blandt andre turisterne omkring Amalienborg i disse dage nyder.

Mens der er gang i hovedstaden og i kvarteret omkring smukke Amalienborg, er kronprinsfamilien et helt andet sted, for Mary og Frederik og deres børn er endnu ikke flyttet tilbage til Frederik VIII's Palæ.

Flaget på palæet er ikke hejst, og det betyder, at kronprinsparret og børnene befinder sig et andet sted.

Mary og Frederik og børnene er udenfor byen

Mary og Frederik og Vincent, Josephine, Isabella og Christian har lige nu fast privat base i Kancellihuset i Fredensborg, og der går nok et lille stykke tid endnu, før familien er tilbage i København.

Der venter kronprinsparret og deres børn en herlig varm weekend, hvor de blandt andet kan nyde Kancellihusets vilde have, som er anlagt af kronprinsesse Mary.

Der er også mange andre muligheder for at komme af sted og nyde det gode vejr og den lokale natur i det nordsjællandske.

Christian og Isabella slapper af

For prins Christian og prinsesse Isabella er det nok rart at slappe af i weekenden efter en helt speciel uge med skolestart på helt nye skoler.

Isabella havde mandag første skoledag i 9. klasse på Ingrid Jespersens Skole på Østerbro i København, mens prins Christian onsdag havde første dag i 2. g på Ordrup Gymnasium nord for København.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden