Nye billeder: Glad kronprins Frederik klædt godt på til vigtig opgave

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Dan Mariegaard
Det var en veloplagt kronprins Frederik, som forlod Amalienborg-kontoret for at tage en tur i marken og repræsentere kongehuset på arbejdsopgave i Kalundborg.

Kronprins Frederik har fredag formiddag været på opgave udenfor sit kontor i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Kronprins Frederik på vigtig opgave

Frederik var midt i en tid med coronakrise ude i marken for at repræsentere kongehuset på en vigtig opgave, der ikke var annonceret på kongehusets hjemmeside.

Til gengæld kan man nu på kongehusets Instagram og Facebook se nye billeder og video-klip fra Frederiks arbejdsbesøg.

Sikkerheden var i top, og en meget glad og veloplagt kronprins havde hjelm på og var iført gul sikkerhedsvest, da han besøgte Asnæsværket i Kalundborg, hvor man producerer håndsprit.

På kongehusets sociale medieplatforme kan man blandt andet læse følgende om besøget:

- I formiddags besøgte H.K.H. Kronprinsen anlægget, der sidste måned startede en nødproduktionen af ethanol op på blot en uge. På fabrikken har man engageret 25 tidligere ansatte for en periode, og det daglige mål er at producere op til 50.000 liter sprit. Under sit besøg fik Hans Kongelige Højhed et indblik i de mange arbejdsopgaver, der er på stedet. 

Frederik fik en rundvisning

Kronprins Frederik blev varmt modtaget, og herefter fik han mulighed for at se den igangværende produktion, der er sat i gang i forbindelse med corona-udfordringerne i Danmark.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden