Lørdag, 22. januar 2022 - af Marianne Singer

Nye billeder: Ualmindelig chik Benedikte på hemmeligt besøg

Prinsesse Benedikte. 
Prinsesse Benedikte. 
Foto: Gregers Overvad
Prinsesse Benedikte så fantastisk ud, da hun torsdag var på et spændende besøg på Det Kongelige Teaters Balletskole, der ikke stod i den kongelige kalender.

Prinsesse Benedikte er kendt for sin gennemførte elegance, når hun viser sig ved officielle arrangementer.

Under et besøg på Det Kongelige Teaters Balletskole i torsdag, der ikke på forhånd var annonceret på forhånd i den kongelige kalender så hun endnu engang utrolig chik ud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smarte støvler

I dagens anledning var en storsmilende prinsesse Benedikte klædt i en sart rosa rullekravesweater med matchende nederdel og dertil smarte lange støvler i rustrød. 

Der er da også allerede en følger, der på kongehusets Instagram storroser hendes støvler, mens andre brugere kommenterer, at prinsessen ser skøn ud på de nye billeder. 

Overværede træning

"Siden 1770’erne har Det Kongelige Teaters Balletskole uddannet dansere på et højt professionelt niveau til teatrets eget kompagni.

I torsdags besøgte Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte balletskolen for blandt andet at overvære aspiranternes træning

Balletskolen underviser i dag i de samme trin, som man gjorde for 200 år siden. Træningen udspringer af Bournonvilles verdenskendte skoler og har gennem årene skabt balletdansere af internationalt format, som gennem tiderne har høstet stor anerkendelse herhjemme og i udlandet. Skolens elever får desuden erfaring og kendskab til scenelivet, idet Den Kongelige Ballet er et af de få kompagnier i verden, der oftest har børn med i balletforestillinger - især Bournonvilles balletter.

Under sit besøg på skolen fik Prinsessen indblik i aspiranternes undervisning i pas de deux, drama, mimik og musik." skriver kongehuset på deres Instagram til de nye dejlige billeder af prinsessen. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden