Mandag, 30. december 2019 - af Marianne Singer

Nye detaljer om kronprinsparrets børns skolestart i Schweiz

Kronprins Frederik

Kronprinsfamilien. 

Foto: Hanne Juul
Kongehuset skriver i en pressemeddelelse nyt om prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephines skolestart i Verbier i Schweiz.

For prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine, 8, nærmer deres første skoledag i Schweiz sig nu med hastige skridt. 

Kongehuset har meddelt, at kronprins Frederik og kronprinsesse Marys fire børn begynder på den internationale skole Lemania-Verbier mandag den 6. januar 2020.

Fødselsdag i Verbier

Således kan de kongelige tvillinger se frem til at fejre deres niårs fødselsdag den 8. januar i Verbier, hvor de flere gange også har været på dejlige skiferier med deres familie.

   Det var i oktober, at kongehuset udsendte en pressemeddelelse om, at prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine i begyndelsen af det nye år ville indlede et 12-ugers skoleophold på skolen.

Spændende udfordring

Efter opholdet vil alle fire børn fortsætte deres skolegang i deres nuværende klasser på Tranegårdsskolen i Gentofte nord for København. 

Under opholdet er det først og fremmest kronprinsesse Mary, der vil opholde sig sammen med børnene i Schweiz, mens kronprins Frederik vil være i Schweiz, når der er mulighed for det.

Kronprinsen er eksempelvis i Lausanne i Schweiz fra 9. til 22. januar, når han som medlem af Den Internationale Olympiske Komité overværer Ungdoms-OL.

Med skoleopholdet ønsker kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at give deres børn mulighed for en fælles oplevelse i et internationalt miljø.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden