Mandag, 29. november 2021 — af Ulrik Ulriksen

Nyt billede fra kongehuset: Frederik med på vildt dream team

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Martin Høien
For kronprins Frederik er det igen i år helt fantastisk at være en del af en helt speciel dommerkomité med et par store danske stjerner.

Danmarks allerflotteste idrætspris er ”Årets Sportsnavn”, og det er Dansk Idræts Forbund og Team Danmark, som står bag hæderen, der gives til en ekstraordninær sportsprofil den 8. januar 2022 ved et kæmpe DR-transmitteret show i Herning.

Kronprins Frederik på stjernehold

Tidligere i dag har prisens dommerkomité været samlet for at vurdere, hvem der har gjort sig fortjent til titlen som Årets Sportsnavn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik er i prisens dommerkomité på lidt af et dream team eller drømmehold med danske superstjerner som Hall of Fame-medlemmerne Camilla Martin, de har vundet VM i badminton, og fodboldfænomenet Michael Laudrup, der for nylig blev kåret som århundredets danske sportshelt.

Kongehuset har på den royale Instagram-profil lagt et billede op af Frederik og de andre på det fine dream team.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Michael Laudrup og Camilla Martin fører an

Udover Laudruup og Camilla Martin er også kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen samt repræsentanter fra DIF og Team Danmark er en del af dommerkomitéen.

Tidligere vindere af Årets Sportsnavn er blandt andre Pernille Blume, Tom Kristensen, Caroline Wozniacki, Viktor Axelsen og både kvinde- og herrelandsholdene i håndbold.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden