Onsdag, 25. november 2020 - af Marianne Singer

Nyt billede inde fra palæet: Elegant Mary i pragtfulde omgivelser

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary giver et glimt af sit flotte arbejdsværelse på nyt billede delt af kongehuset.

Kronprinsesse Mary ser utrolig elegant ud på et nyt billede, som kongehuset har delt på deres sociale medier. 

Billedet er taget i kronprinsesse Marys arbejdsværelse i pragtfulde omgivelser hjemme i Frederik 8. s Palæ på Amalienborg. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smukt blomstermotiv

På væggen i baggrunden ses Erik A. Frandsens smukke ovale blomstermotiv i marmorstuk, der forestiller en blomsterbuket, der havde stået i hans lejlighed på Fælledvej på Nørrebro.

Kronprinsesse Mary stiller op til billedet i forbindelse med optagelser til en video, der skal vises under et virituelt topmøde torsdag. 

Stort topmøde

"Her til eftermiddag optog Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen en video, der skal vises i morgen, når der afholdes et ganske særligt virtuelt topmøde om unges trivsel under COVID-19.

Uddannelses- og forskningsministeren og kulturministeren er værter, når en lang række brancher, interessenter og eksperter under topmødet skal udvikle nye idéer til aktiviteter og fællesskaber for unge.", skriver kongehuset til billedet. 

Kronprinsesse Mary har også flere gange haft fokus på unges trivsel under coronakrisen, blandt andet på ensomhed, som formand for Mary Fonden. 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden