Søndag, 20. juni 2021 - af Trine Larsen

Nyt fra kongehuset: Derfor siger Mary tak

Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary har en appel til alle danskere - og danskerne har i den grad lyttet. Derfor viser kronprinsesse Mary sin taknemmelighed ved, at vise den smukkeste video, som du kan se i denne artikel.

For godt en måned siden havde kronprinsesse Mary en appel til danskerne. For i sin egenskab af ny præsident for WWF Verdensnaturfonden opfordrede kronprinsessen alle danskere til at passe bedre på naturen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og danskerne har lyttet. For under Corona-pandemien har danskernes brug af naturen sat dyreliv og fauna under pres.

Det fik i sidste måned kronprinsesse Mary til, sammen med WWF Verdensnaturfonden at hylde den danske natur og sætte fokus på udfordringerne i naturen, der virkelig trænger til en hjælpende hånd.

Kronprinsessen opfordrede til, at danskerne gik sammen om et fælles projekt, "Sammen for Naturen" og at danskerne viste billeder af deres naturoplevelser under #ForNaturenWWF. Dét  er der kommet de skønneste og mest vidunderlige billeder ud.

Kronprinsesse Mary lagde selv ud med at vise et smukt bøgetræ, hvor kronprinsesse Mary fortæller; - De næsten selvlysende blade på nysprungne bøgetræer har jeg været betaget af siden mit første forår i Danmark

På kongehusets Instagram deler kronprinsessen og WWF Verdensnaturfonden, som Mary blev præsident for sidste år, efter prins Henrik, en række af danskernes helt fantastisk billeder.

Der er svaner med unger, kronvildt, dådyr, biller i nærbilleder, solnedgange, grønne skovsøer, hvide sandstrande, smukke fugle, landskaber af forskellig art, og idylliske haver og skove.

 

Sammen med WWF Verdensnaturfonden har kronprinsesse Mary set og udvalgt nogle de mange smukke og forskellige bud på danskernes dejlige naturbilleder, som I kan se herunder.

BILLED-BLADET har lov til at bringe den flotte video. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden