Tirsdag, 21. marts 2023 — af Marianne Singer

Nyt fra kongehuset: Det skal prinsesse Marie lave i USA

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie.
Foto: Hanne Juul
Kongehuset bekræfter overfor BILLED-BLADET, at prinsesse Marie først og fremmest vil fokusere på familien og ikke begynder i en ny stilling, når hun til sommer flytter til USA med prins Joachim og børnene.

I løbet af sommeren flytter prins Joachim og prinsesse Marie fra Paris til Washington D.C. sammen med deres to børn, prins Henrik, 13, og prinsesse Athena, 11.

Her får prins Joachim travlt, når han den 1. september tiltræder en ny stilling under Forsvarsministeriet som forsvarsindustriattaché på Danmarks Ambassade i Washington D.C.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fokus på familien

Prinsesse Marie, der kommer fra en stilling som Særlig Kulturrepræsentant på Danmarks ambassade i Paris, skal til gengæld ikke starte i en ny stilling i Washington D.C., bekræfter kongehuset overfor BILLED-BLADET.

- Prinsessen vil først og fremmest fokusere på, at familien finder sig til rette i et nyt land. Derudover vil prinsessen naturligvis forsat varetage arbejdet med sine protektioner og mærkesager, udtaler Kongehusets Kommunikationschef, Lene Balleby, til BILLED-BLADET.

Dermed ser det ud til, at prinsesse Marie i den første tid i USA kommer til at koncentrere sig om prinseparrets to børn, så de får en god og tryg start i de nye rammer med en ny skole, nye kammerater, et nyt hverdagssprog og en anden kultur.

Samtidig flytter prinsefamilien ind i et nyt hjem, hvor tingene også lige skal komme på plads.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden