Fredag, 11. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Nyt fra kongehuset: Her er resultatet af kronprinsfamiliens coronatest

Kronprinsfamilien

Kronprinsfamilien

Foto: Martin Høien
Kronprinsfamilien har været i isolation, siden prins Christian mandag blev testet positiv for corona. Nu er der nyt om Mary og Frederik og børnene.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn prins Christian, 15, prinsesse Isabella, 13, prins Vincent, 9, og prinsesse Josephine, 9, har været i isolation hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, siden prins Christian mandag blev testet positiv for corona.

Nyt om Mary og Frederik og børnene

Nu er der kommet nyt fra kongehusets kommunikationsafdeling, der netop har leveret denne pressemeddelelse:

Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen samt deres fire børn har siden mandag den 7. december 2020 opholdt sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, efter at Hans Kongelige Højhed Prins Christian blev testet positiv for COVID-19 samme dag. Kronprinsparret og deres tre yngste børn er i forlængelse heraf blevet testet for COVID-19. Alle testresultater har været negative.

Prins Christian har ikke haft symptomer, men vil i overensstemmelse med retningslinjerne fortsat opholde sig i isolation indtil mandag den 14. december.

Julen er reddet

Dette er naturligvis godt nyt for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt deres børn.

Det betyder, at julen er reddet, og at de alle kan tage fat på en mere normal hverdag igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I isolation efter Christians positive test

Det var mandag, at denne pressemeddelelse fra kongehusets kommunikationschef Lene Balleby blev sendt ud:

Kronprinsparret blev i går, søndag den 6. december 2020, orienteret om et lokalt smitteudbrud af COVID-19 på Tranegårdskolen i Hellerup. Prins Christian er efterfølgende testet positiv for COVID-19.

Hans Kongelige Højhed opholder sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Ud over Kronprinsfamilien har Prins Christian ikke været i kontakt med øvrige medlemmer af den kongelige familie i den seneste tid.

Kongehuset har i forbindelse med testsvaret modtaget rådgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed vedrørende smitteopsporing og test af Kronprinsfamilien. Familien vil i de kommende dage opholde sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ, indtil det efter de gældende retningslinjer igen er sikkert at afbryde isolationen.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden