31. jul. 2020
Af Pia Meisner

Nyt fra kongehuset: Her ser vi Frederik og Mary igen

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Den kongelige familie holder stadig sommerferie, men de er så småt begyndt at få arbejdsopgaver i kalenderen. Det fremgår af kongehusets netop offentliggjorte kalender.

Mens kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fortsat holder sommerferie med deres fire børn, er deres arbejdskalender så småt ved at blive fyldt med nye arrangementer.

Første gang, vi kan forvente at se kronprins Frederik på job igen efter ferien, er onsdag den 19. august, hvor han fra kl. 9.30 aflægger besøg hos virksomheder i vandsektoren omkring Aarhus.

Samme eftermiddag er kronprinsesse Mary til stede ved WWF Verdensnaturfondens udsætning af sømrokker ved Kattegatcentret i Grenaa.

Kronprinsesse Mary blev i juni 2020 udnævnt til ny præsident i WWF Verdensnaturfonden efter hendes afdøde svigerfar, prins Henrik, der oprettede fonden, der er den danske afdeling af World Wide Fund for Nature, i 1972.

Fredag den 21. august lægger kronprins Frederik vejen forbi Kalundborg. Her forestår han indvielsen af Asnæsværket, som han i øvrigt besøgte den 15. maj. I forbindelse med besøget i maj fik kronprinsen et indblik i, hvordan man fremstiller ethanol til desinfektionsmidler til brug i sundhedsvæsenet.

Læs mere om: