Nyt fra kongehuset: Kronprinsese Mary rejser til Italien

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har allerede planlagt sin næste udenlandsrejse. Til september skal hun til Milano i Italien på en arbejdsrejse.

Kronprinsesse Mary var i sidste uge i Paris, hvor hun deltog i det internationale topmøde Generation Equality Forum.

Og nu venter allerede den næste udenlandsrejse for kronprinsessen.

Verdens største

Kongehuset oplyser således, at kronprinsesse Mary den 7. og 8. september deltager i Milan Design Week, hvor hun vil være med til at sætte fokus på bæredygtige løsninger inden for dansk design og arkitektur. 

Milan Design Week er verdens største årlige møbel- og designbegivenhed, og i år vil Danmark blandt andet være repræsenteret i form af en udstilling med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i dansk design og arkitektur.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

To dage langt besøg

"Hendes Kongelige Højhed vil over to dage besøge den danske udstilling, få fremvist danske bæredygtighedsprojekter og produkter samt deltage i en række officielle arrangementer i forbindelse med Milan Design Week. Der venter blandt andet Kronprinsessen et besøg på The TrashFormation Village, hvor den danske tegnestue Lendager Group har designet en stol af plastaffald, havplast og affaldstræ. I forbindelse med besøget vil Kronprinsessen også møde deltagende danske virksomheder i Milano og høre om deres bud på bæredygtige løsninger og produkter.", skriver kongehuset blandt andet i pressemeddelelsen. 

Dansk tradition

"Formålet med besøget er at sætte fokus på danske traditioner inden for de kreative fag og samtidig fremme kendskabet til danske arkitektur- og designvirksomheders fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi samt til danske grønne kompetencer.", skriver kongehuset endvidere. 

Den danske udstilling på Milan Design Week er blevet til i et samarbejde mellem den kongelige danske ambassade i Italien, Dansk Industri, Creative Denmark, Dansk Arkitektur Center, Realdania, VisitDenmark og de deltagende danske virksomheder.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden