Nyt fra kongehuset: Prins Joachim overrasker

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Prins Joachim dukkede overraskende op til uddelingen af CSR People's Prize, der er en pris som uddeles til virksomheder som udviser stort socialt ansvar. Prins Joachim måtte dog i år "nøjes" med at sende en videohilsen fra Paris ved den digitale prisuddeling.

Prins Joachim er på plads, sådan som han tidligere har været, når danske virksonheder, som tager særligt socialt ansvar i dag hædres for deres arbejde med at ansætte mennesker, som af forskellige grunde havner på kanten af arbejdsmarkedet og derfor er en udsat gruppe.

Prins Joachims deltagelse sker dog via en videohilsen fra Paris, når prisuddelingen, der også foregår digitalt, finder sted.

Prins Joachim har i en årrække uddelt prisen, som er blevet givet gennem mere end 20 år. Uddelingen af prisen sker i år i forbindelse med konferencen, "Bæredygtig Ledelse - Vejen til 2030"

I år er vaskeriet Ellis i Søborg, Give Steel og Salling Group de nominerede blandt virkesomheder over 250 ansatte.

CSR Peoples Prize uddeles i tre kategorier til 1. Virksomheder med mere end 250 ansatte, til virksonheder under 250 ansatte og så en særpris til cirkulær økonomi og arbejde til flerehedder. 

CSR People Prize er en pris til virksomheder, som gennem deres sociale ansvar har vist, at de formår at fastholde og forebygge, at deres medarbejdere falder ud af arbejdsmarkedet på grund af f.eks stress eller nedslidning.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Eller det kan være virksomheder, som udmærker sig ved at ansætte mennesker med nedsat arbejdsevne eller har andre udfordringer, der gør det svært for dem at komme ind på arbejdsmarkedet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden