Torsdag, 29. september 2022 — af Marianne Singer

Nyt fra prins Nikolai og prins Felix: Sådan tackler de den svære situation privat

Prins Nikolai og prins Felix under interviewet med BILLED-BLADET tidligere i år. 
Prins Nikolai og prins Felix under interviewet med BILLED-BLADET tidligere i år.
Foto: Hanne Juul
Prins Nikolai og prins Felix får stor støtte af deres forældre og hinanden i denne svære tid, fortæller grevinde Alexandras privatsekretær Helle von Wildenrath Løvgreen.

Prins Joachim har torsdag fortalt til både Ekstra Bladet og B.T., hvor kede af det hans børn, prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena, er over dronningens beslutning om at fratage dem deres titler som prinser og prinsesse til januar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er aldrig sjovt se sine børn på den måde blive gjort fortræd. De står i en situation, de ikke selv forstår, sagde han blandt andet til Ekstra Bladet, da de mødte ham foran den danske ambassade i Paris.

I tæt dialog

De sidste dage har således været krævende på flere måder for de unge prinser, der heldigvis kan glæde sig over et stærkt sammenhold i deres nærmeste familie.

- Prins Nikolai og prins Felix står sammen om det her og støtter hinanden. Og de tilbragte hele dagen i går med deres mor og fik det hele talt godt igennem. Prins Joachim skal jo passe sit arbejde i Paris, men de er også i tæt dialog med ham og prinsesse Marie, fortæller grevinde Alexandras privatsekretær Helle von Wildenrath Løvgreen til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden