Tirsdag, 21. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

NYT FRA SCHWEIZ: Derfor har Isabella og Christian meget sport på skemaet

Foto: Martin Høien
I et nyt opslag fra de kongelige børns skole i Verbier i Schweiz sættes der fokus på fordelene ved at være en fysisk aktiv elev. Dette gavner især ældre elever som prins Christian og prinsesse Isabella, men også elever som Josephine og Vincent nyder godt af motion i skoletiden.

Der er masser af sport og anden fysisk aktivitet på prinsesse Isabella og prins Christian samt tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephines skoleskema i Schweiz.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Isabella og Christian på ski

Kronprinsparrets børn er blandt andet glade for at stå på ski med deres nye kammerater i Verbier-området, hvor de bor, mens de går på vinterskole i Schweiz.

I en helt ny meddelelse fra de kongelige børns internationale skole Lemania-Verbier International School i Verbier opridses en lang række vigtige årsager til, at man allerede i årene som skoleelev bør dyrke motion og idræt.

Foto: Martin Høien

Mange fordele

Først og fremmest er sport og fysisk træning godt for helbredet, og man styrker muskler, hjerte samt undgår at blive overvægtig, lyder det i oversigten over fordelene ved at være aktiv med træning og sportslig udfoldelse.

Godt for humøret

I opslaget på Lemania-Verbier International Schools hjemmeside under overskriften ”Nyheder” kan man også læse sig til, at sportslig aktivitet er godt for humøret, da stresshormoner reduceres, mens kroppens endorfiner giver velvære både i krop og sind.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Indlæringen forbedres

For prins Christian og prinsesse Isabella samt prins Vincent og prinsesse Josephine betyder den megen fokus på fysisk aktivitet, at de gerne skulle få forbedret deres koncentrationsevne, når der er almindelig undervisning i klasseværelset.

Man håber på de royale børns schweiziske skole, at indlæringen generelt forbedres hos eleverne, når de er i fysisk fin form og i godt humør.

Gode kammerater

Det hele skulle meget gerne resultere i, at kronprinsparrets børn og de øvrige elever på Lemania-Verbier International School får øget selvtillid, sover bedre samt udvikler gode sociale kompetencer og for eksempel bliver gode til at samarbejde med kammerater.

Foto: Martin Høien

Særlig skiskole

I nyhedsartiklen på skolen hjemmeside kan man også læse om tilbuddet om at komme på et særligt ski-akademi, som Verbiers internationale skole har været hovedkraften bag.

God start på vinterskolen

Kronprinsparrets fire børn indledte den 6. januar et tolv ugers ophold på vinterskole i Verbier, og allerede efter et par uger på skolen i Schweiz er Mary og Frederiks firkløver nok i fin form på alle måder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden