Tirsdag, 1. august 2017 - af Henrik Salling

Nyt job til prinsesse Marie: Redaktør for en dag

Også sidste år deltog prinsessen i konferencen "Better food for more people". Her var hun en af talerne til gallamiddagen.
Også sidste år deltog prinsessen i konferencen "Better food for more people". Her var hun en af talerne til gallamiddagen.
Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Marie har indvilget i at skrive indlæg på bladet Samvirkes Instagram-profil. Hun bliver redaktør for en dag.

Prinsesse Marie bliver en aktiv medspiller, når hun den 24. august deltager i World Food Summit - Better Food for More People - et slags "madens topmøde".

Mødet kommer til at foregå i København, og prinsessen har i forbindelse med sit besøg indvilget i bestyre bladet Samvirkes Instagram-profil for en dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mødet vil tiltrække politikere, kokke, eksperter, bloggere, fødevareproducenter fra hele verden - og så en enkelt prinsesse, som denne dag skal skrive små tekster og dokumentere mødet med egne fotos.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Private input

Et af emnerne er madspild, og netop på den front har Marie tidligere markeret sig, og prinsessen har lovet, at man denne ene dag vil kunne følge hendes arbejde med præcist dette emne - både derhjemme og på konferencen.

Prinsessen er protektor for Folkekirkens Nødhjælp og har deltaget aktivt i åbningen af organisationens butik WeFood, som netop har fokus på madspild.

Find Samvirkes instagram-profil her: Instagram.com/samvirke og følg prinsesse Marie den 24. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden